Teknolojinin Geldiği Nokta

Web Tasarım

Web Tasarım hizmeti almak güzel bir web sayfasına sahip olmanın ilk adımıdır. Web sayfanızın güzel olması işinize verdiginiz önemim ilk görünümüdür. Kurumsal, şık ve kullanışlı bir web sayfası için müşterlerinizin güvenini ilk kazanacagınız ortam diyebiliriz. Tabi web sitesini kullanma amacınıza göre değişik durumlar oluşabilir. Web sitesi üzerinde kurumsal bir görüntü sağlamak için Kurumsal web site tasarımı dedigimiz platformda bir tasarım yaptırmanız anlamına geliyor. E-ticaret siteleri internet üzerinden ürün satışı yapmak için kurulan bir sistemdir. Blog siteleri makale vb. bilgileri insanlarla buluşturmak için kurulan web sayfalarıdır. Bunun gibi internet ortamında bulanmak istediginiz duruma göre yeni web sitesi yaptırmanız mümkün.

Web tasarım neden önemlidir ? Bu konuya biraz değinelim. Web sitenizi ticaret vb. işler için kiraladıgınız bir ofis olarak düşünebilirsiniz. İş için kiralayacagınız ofisi güzelce tasarlarsınız. İçerisini dışarısını her bir noktasıyla ilgiliniriz. İlk intiba önemlidir. Müşterileriniz ofisinize geldiginde güven dolu samimi ve görünüşü güzel olsun isteriz. Ofis sandalyelerinin rahatlıgına bile dikkat ederiz. Psikolojik açıdan duvar ve mobilya renklerine dahi önemli bir konudur. Fiziksel ortamda bu gibi dış görünüşler güzel olmasa bile müşterileriniz ile iletişiminiz önemlidir. Ofis kötü olsada sizin profesyonelliğiniz müşteri kazanmanızı sağlayacak ve sizde para kazanacaksınız. Web sitenizin grafik tarafını ofis iç dizaynı ve içerisinde kullanışlıgını ve bilgileri müşteri temsilcisi gibi düşünebilirsiniz. Profesyonel ellerce tasarlanmış bir web sayfası Profesyonel bir müşteri temsilcisi yada satış danışmanı ile aynı konumdadır bence. Ayrıca Web Tasarım fiyatları perfonel masraflarının çok çok altına maledebileceginiz bir hizmet.

web tasarım

Ucuz Web Sitesi Kurmak

İnsanlar ortada somut birsey görmedikleri için web tasarım fiyatlarına biraz ön yargılı yaklaşıyor. Aslında yaptıgınız devamlı olarak bir personel çalıştırmak gibi. Malesef bunu anlayamayanlar ve web site tasarım ücretlerini fazla bulup web sitesi yaptırmayanlar internet ortamındaki ticaret pastasından pay almayı elleriyle reddediyorlar. Ucuz web tasarım yaptırmak maliyet olarak avantaj olabilir. Fakat web sitelerinin sadece görünümünün önemli olmadıgını bilmelisiniz. Müşterilere ulaşmak için reklam verme seceneginden önce seo uyumlu web tasarım dedigimiz hizmetler dahilince yeni bir web sitesi yaptırmak çok daha avantajlıdır.

 

Seo uyumlu web tasarım neden önemlidir ? Herkezin reklam vererek müşteriye ulaşmak için malesef bütçesi yok. Bu gibi durumlarda seo uyumlu web sayfaları arama motorlarında internet sitelerinizi üst sıralara cıkarmakta faydalı bir konudur. En ucuz web tasarım araştırması yaparken bu konuyuda göz önünde bulundurmalısınız. Yani 500 TL ye web sitesi yaptırarak büyük hayaller kurmamanızı tavsiye ediyorum. Web site içeriginin zengin ve özgünlügü , Grafik tarafının çekici olması , Web hosting hizmetinin hızlı olması , Sosyal medya üzerinden web sayfanızın desteklenmesi vb. bir çok konu web siteniz ile müşteri arasındaki bazı köprülerdir. Ne kadar sağlam yaparsanız insanlar sizin köprünüzü tercih edecektir. Sanal itibar ve para kazanmak ile web sitesi konusunda profesyonel hizmet almanız doğru orantılıdır. Web sitesi tasarımı seo , tablet, telefon uyumlu yaptırmak arama motorlarında sizi populer hale getirecektir. Telefon tablet uyumlu web tasarım karsınıza resposive tasarım olarak çıkmaktadır.

Bursa Ekonomik Web Tasarım hizmetleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0850 888 8 349 Hostfix Teknoloji ve Danışmanlık Hizmetleri

www.hostfix.com.tr