Teknolojinin Geldiği Nokta

Egitim

Uzak Bağlantı Programları

Uzak Bağlantı Programları

Uzak Bağlantı Programları ne işe yarar ? Uzak Bağlantı Programları hangileridir ? Ücretsiz Uzak Bağlantı Programları nelerdir ? Sorularına cevap vermeye çalışalım. Yakınınızda olmayan bir bilgisayar üzerinde işlem yapmak istediginizde sizin için bir hayli zor olabilir. Windows RDP servisi uzak bağlantı ayarları yapıldıktan sonra bu tarz durumlarda imdadımıza yetişiyor. Karşıdaki bilgisayara bağlanma işleminizi hemen tamamlıyorsunuz. Fakat bunun için modem üzerinden port açma ve windows RDP ayarlarının yapılması gerekiyor. Bu işlemler çok kolay olsada karsı tarafa bunu yaptırmak zaman zaman çok zor olabiliyor. Bunun için uzak baglantı programları yardımıyla işlemlerinizi kolayca yapabiliyorsunuz. İki bilgisayarada kurulan ufak bir client yazılımı sayesinde id ve şifre yardımıyla baglantı gerçekleştirebiliyorsunuz. Nedir bu Uzak Bağlantı Programları ? Ücretsiz olarak kullanabileceginiz uzaktan baglanma programlarını şöyle sıralayabiliriz.

uzak bağlantı programları Alpemix

1- Alpemix , Uzaktan bağlantı, uzak masaüstü, remote control, remote desktop ve uzaktan yardım için ücretsiz yazılımdır. Slonagı Uzaktan yardım ve sunum için en hızlı ve kolay yol Alpemix! şeklindedir.  Bu uygulama ile remote control,uzaktan bağlantı,uzak masaüstü,uzak bağlantı,uzaktan masaüstü,uzaktan masaüstü bağlantısı,remote desktop,uzaktan yardım,uzaktan destek,rdp işlemlerini halledebilirsiniz. Ayrıca windows , android , İos ve  mac OS x platformlarında kullanılabilir.

uzak bağlantı programları anydesk

2- Anydesk Bu yazılımda uzaktan kontrol için oldukça şık ve verimli bir uygulamadır. Masaüstünüz herzaman ve heryerde yanınızda sloganıyla her zaman kullanabileceiginiz güzel bir uygulamadır.  Anydesk ücretsiz oldugu gibi ücretli paketleride bulunuyor. İhtiyacınıza göre premium paketlerin özelliklerini incelemenizi tavsiye ederiz.

uzak bağlantı programları ammyy

3- Ammyy Uzak masaüstü bağlantısı kurmanın en kolay yollarından bir tanesidir. Ammyy ninde ücretli paketleri bulunuyor. Ammyy bilgisayarınıza kurmanız gerekmiyor. Sesli ve görüntülü konuşa , dosya paylaşımı vb. gibi özellikler içeriyor. Ücretsiz uzaktan kontrol işlemi içinde bu yazılımı kullanabilirsiniz.

uzak bağlantı programları teamviewer

4- TeamViewer zaten hepimizin bildigi uzaktan destek , uzaktan erişim işleri için en bilinen yazılımdır. Teamviewer da ücretli ve ücretsiz paketleri vardır. Ticari kullanım yapmadıktan sonra ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Üzerinde oldukça fazla özellik bulunuyor. TeamViewer aralarında en üstün yazılım diyebiliriz. En çok bilinen uzak kontrol uygulaması olmak için zaen bir farkınız olması gerekiyor. Tüm platformlarda kullanabileeiginiz şekilde geliştirilmiş bir rdp yazılımı. Toplantılara ve sunumlara katılabileceginiz , diger kullanıcılarla sohbet edebileceginiz ve görüntülü arama yapabiliyorsunuz.