Teknolojinin Geldiği Nokta

Egitim

Hotmail Hesabı Açma

Hotmail Hesabı Açma

Hotmail hesabı açma işlemi nasıl yapılır ? Hotmail kaydol işlemleri resimli anlatımını paylaşmakta faydalı olcagımızı düşünüyoruz.  Ücretsiz mail hesabı nasıl açarım ? diye düşünüyorsanız. Bu makaledeki görselleri takip ederek yeni bir hotmail hesabı açabilirsiniz. Hotmail ücretsiz mail servisi üzerinden hotmail.com, outlook.com ve outlook.com.tr uzantılı mail hesabı açabiliyorsunuz. Biz hotmail.com uzantılı mail hesabı açma işlemini anlatacagız. Hotmail hesapları tamamen ücretsiz oldugunu bilmenizi isteriz. Hepimizin en azından bir adet mail adresi var. Günlük yasantımızda iş için olmasada illa ki lazım olabiliyor. Örnek vermek gerekirse sosyal medya hesabı açmak için yada bir portal sitesine üyelik oluştururken bir adet mail adresine ihtiyacınız var. Günümüzde banka hesaplarınız içinde mail adresi soruluyor.

Bizce mail adresi kullanmak için en önemli sebeplerden birisi sudur. Artık tüm büyük kurumlar elektronik fatura sistemine geçiş yapıyor. Faturalarınızı hizmet aldıgınız kuruluşlardan talepte bulunarak elektronik e-posta adresinize yönlendirmelerini isteyebilirsiniz. Böylece kagıt kullanımını azda olsa azaltıp Doğa’ya katkı saglamış oluyorsunuz.

Hotmail Kaydolma Resimli Anlatım

1- Hotmail resimi web sayfasına girmeniz gerekiyor.

  • 1. www.hotmail.com adresine web tarayınızdan giriş yapınız.
  • 2. Bir tane oluştur! kısmına tıklayınız.

hotmail aç

2- Ekrana gelecek olan pencere aşagıdaki gibi olacaktır.

  • 1. Yeni bir e-posta adresi alın kısmına tıklayınız.

hotmail aç

3-  E-posta belirleme ekranındasınız.

  • 1. Açılır menuden bir uzantı seçmelisiniz. mail uzantınızın hangisi olduguna karar verin ve seçimi yapınız.
  • 2. Yeni e-posta kısmına mail adresinizi yazmanız gerekiyor. Örnegin hostfixteknoloji
  • 3. Parola oluştur kısmına mail adresinizin şifresini belirlemeniz gerekiyor.
  • 4. Bana Microsoft’tan tanımtım e-postaları gönderin kısmını onaylarsanız ilgili tanıtım maillerinin gelmesine izin vermiş olacaksınız.
  • 5. İleri kısmından diger ayarlara geçiniz.

Hotmail kaydol

Hotmail kaydol

4- Hotmail kaydolma işlemlerinde Ayrıntıları ekle kısmına geldiniz. Resimdeki gibi ilgili alanları doldurunuz. Ve ileri butonuna tıklayınız.

Hotmail kaydol

5- Ülke/Bölge ayarlarını ve Dogum Tarihi bilgilerini doldurunuz. Ve ileri butonuna tıklayınız.

Hotmail kaydol

6- Hotmail’den alacagınız mail hizmetinin güvenligi için Telefon doğrulaması yapmanız gereken ekrandasınız.

  • 1. Ülke kodu kısmından seçim yapınız. Türkiye (+90)
  • 2. Telefon numaranızı giriniz.
  • 3. Kodu Gönder butonuna tıklayınız.
  • 4. Cep telefonunuza gelen doğrulama şifresini Erişim kodunu girin kısmına girin.
  • 5. İleri butonu ile bir sonrası ekrana geçiniz.

Hotmail Hesap Açma Hotmail Hesap Açma

7- Microsoft kaydolma işlemlerini neredeyse tamamladınız. Ok simgesine tılayın ve Dil Saat ayarları sayfasına geçiş yapın.

Hotmail Hesap Açma8- Dil ve Saat dilimi ayarlarını yaptıktan sonra  hotmail tema seçimi ekranına geçiniz.Hotmail Hesap Açma9- Tema seçimini yapın ve OK simgesinden Hotmail İmza ekleme ayarlarına geçiş yapın. Hotmail Hesabı Açma10- Hotmail hesabı açma işleminin sonuna bir adım daha kaldı.  İletinizi özel bir imzayla, şık bir şekilde sonlandırın. İmza şablonlarından birini seçebilir veya kendi şablonunuzu oluşturabilirsiniz. OK simgesiyle son adıma ilerleyin.Hotmail Hesabı Açma11- Artık hazırsınız ekranındasınız. Hotmail hesabı açma veya Outlook uzantılı hesabını açmayı başardınız. Haydi başlayalım butonu ile Hotmail giriş ekranına otomatik olarak yönlendirileceksiniz.Hotmail Hesabı Açma