Teknolojinin Geldiği Nokta

Directadmin Mail Ayarları

Directadmin Mail Ayarları panel üzerinden kullanıcı seviyesinden kolayça oluşturulabilir. Directadmin E-Mail Oluşturma (E-Posta Hesabı Ekleme) işlemleri resimli olarak makalede anlatılmıştır. Directadmin E-posta yönetimi için aşagıdaki adımları inceleyebilirsiniz. E-Mail (e-posta) hesap kurulumlarında kurulum sonrası pop3 ve smtp bilgileri size ekrana yasıtılacaktır.. Bu bilgiler doğrultusunda e-mail hesabınızı outlook üzerine ekleyebilirsiniz.

1- E-Mail Account a tıklayınız.

Directadmin Mail Ayarları

2- Create mail account [Yeni mail oluştur] kısmına tıklayınız.

Directadmin Mail Ayarları

3- Bu ekranda email ayarlarını yapmanız gerekiyor. İşlemleri tamamladıktan sonra Create seçenegi ile directadmin mail hesabı açma işlemini tamamlıyoruz.

Username: E-posta adresi anlamındadır.

Enter Password ve Re-Enter Password : Bu kısma e-posta hesabının şifresini yazmalısınız. Raddom dediginizde sistem otomatik şifre yaratacak ve işlem bitiminde bilgileri görebilirsiniz.

Email Quota (Meg): E-posta adresinin sunucu üzerindeki inbox limiti anlamındadır.

Send Limit : Açacagınız mail adresinin günlük mail gönderim limiti anlamındadır. Buraya vereceginiz limit kadar günlük mail gönderimi yapılabilir. 0 (sıfır) limitsiz anlamındadır.

Directadmin Mail Ayarları

4- Son ekranda email ayarlarınızı gösteren bir ekran gelecektir.

Directadmin Mail Ayarları

5- Email kurulumunuz bitti. Dilerseniz Outlook vb. yazılımlar ile telefon tablet yada bilgisayar üzerinden mail kullanımnına başlayabilirsiniz. Yada Webmail üzerinden hemen mail hesabı kullanımına başlayabilirsiniz. Webmail girişi için Directadmin üzerinden default olarak gelen Roundcube ve SquirrelMail webmail servisleri vardır.

Directadmin Roundcube yada SquirrelMail Webmail girişi için alttaki resmi inceleyebilirsiniz.

Directadmin Mail Ayarları