Teknolojinin Geldiği Nokta

Egitim

Yahoo Mail Açma

Yahoo Mail Açma

Yahoo mail açma işleminin nasıl yapacagınızı tarif etmek istedik. Yahoo ücretsiz mail servislerinden bir tanesidir. Ve bu ücretsiz yahoo hesabı sizlere 1 TB disk alaı sağlamaktadır.  Öncelikle yahoo web sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Tarayıcımıza https://www.yahoo.com/ adresini yazarak giriş yapabilirsiniz. Ardından sayfanın sol üst kısmında bulunan Mail linkine tıklıyoruz. Ve yahoo mail giriş kısmına bu sekilde ulaşabilirsiniz.  Hesabınız yok mu? Kaydol ksımından kaydol seçenegi ile devam edelim. Karsınıza aşagıdaki gibi bir ekran gelecek. Gerekli bilgileri doldurup kayıt işlemine devam ediyoruz. burada dikkat etmeniz gereken e-posta adresi kısına kullanılmamış bir adres yazmanız olacak. Eger açmak istediginiz hesap daha önceden kullanılıyorsa sistem size benzer mail adresleri önerecektir.

yahoo mail aç

Bilgilerinizi doldurduktan sonra sistem size dogrula için şifre göndermeniz gerektirddigini söylüyor. Ekran görüntüsünü aşagıdaki resimden görebilirsiniz.

yahoo mail açma

Text me an Account Key butonuna tıklayarak bir önceki adımda belirttiginiz telefonunaza şifre gönderebilirsiniz.

yahoo mail açma

Gelen şifreyi yahoo ekranında gelen üstteki boş alana yazıp dogrula demelisiniz. Sonrasında alt ekranda bulunan Let’s get started secenegi ile devam edip yahoo mail açma işleminizin son adımınıda tamamlamış olacaksınız. Ardından yahoo mail giriş ekranına yönlendirileceksiniz.

yahoo mail aç

 

yahoo giriş

Yahoo mail açma işleminiz bitti. Mail hesabınızı iyi günlerde kullanmanızı diliyoruz. Yahoo dünyanın en büyük free mail servislerinden birtanesidir.  Yaho mail giriş için mail.yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz. Mail adresiniz ve ilk kurulumda yazdıgınız yahoo şifreniz ile tekrar yahoo webmail üzerinden yaho inbox’ınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu bilgilerin yanında bilmeniz gereken bazı konuları iletmek isteriz. Yahoo mail adresi ücretsiz ve dünyada milyonlarda kişi tarafından kullanılmaktadır. Böyle bir free mail hizmetinin devamlılıgı saglamak için bazı prosedurler uygulanmak zorundadır.. Çok yüksek boyutlu mail göndermek yada spam dedigimiz cok fazla mail göndermek sizlere sorun yaratabilir. Günlük mail gönderiminiz zaten sınırsız değildir. Zararlı içerik yada reklam tarzı mailer göndermek mail hesabınızın askıya alınmasına neden olabilir. Ayrıca spam mailler bu tarz free mail servislerine cok fazla gelmektedir. Mailleştiginiz kişilerin mailleri spam klasörüne düşebilir. Ara ara spam klasörünü kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Faydalı olması dilegiyle.