Teknolojinin Geldiği Nokta

Spam Filter with Shield Icon - Red Button on Black Computer Keyboard.

Spam Koruması

Spam koruması hakkında Destek ekibimizden  detaylı bilgi alabilirsiniz. Spam maillerden hepimiz şikayetçiyiz. Mail servisinizin güvenliğini sağlayacak anti spam koruması hizmetiniz yoksa heran gereksiz zaman ve para kaybına uğrayabilirsiniz.  Anti spam koruması hizmeti kullanarak istenmeyen epostalar , istenmeyen maillerden kurtulabilirsiniz. Antispam hizmeti ile mail adresinize gelen spam mailleri,  cok yüksek oranda engeleyebilirsiniz.

anti spam koruması


Spam mailler için kendinize özel blacklist ve whitelist oluşturabilirsiniz. İstenmeyen emailler daha mail sunucunuza ulaşmadan spam filtresinden gecer ve karantina altına alınır. Spam mail adresi, spam domain ve spam alanadı  şeklinde kendi listenizi oluşturabilme imkanına sahip olursunuz. Filtremiz gelişmiş yazılımı sayesinde istenmeyen mail adresleri otomatik olarak bloklamaktadır.


E-mail trafiğiniz için alabilecegimiz eposta güvenlik önlemlerinden en önemlisi anti spam koruması hizmetidir. Hostunuz nerede olursa olsun MX kayıt yölendirme işlemi ile antispam filtresinden faydalanabilirsiniz. 16 Dil destegi ile basit bir görünüme sahip olan spam filtre arayüzü sayesinde black ve whitelist oluşturmak oldukça kolay olacak. Her inbox sahibi kendi mail adresini kendi yönetebilir. Dilerseniz tek bir admin hesabı ile tek domain için yönetim yapabilirsiniz. Filtreye takılan maillerin neden spam olarak göründügünün nedenlerini dahil filtre size bildirecektir. Gmail , yandex , msn , yahoo ve hotmail gibi adreslerden dahi spam ve virüslü mail alabilirsiniz. Mail filtresi sizin için tüm kontrolleri yapıp gerekli engellemeyi saglayacaktır.


Spam Koruması Neden  Kullanmalıyız ?

Antispam koruması olmayan mail sistemlerinde son kullanıcı için spam mail temizlemek her zaman sinir bozucu olmuştur. Spam mailleri temizlemek sinir bozmak yada boşa zaman harcamak dısında çok daha büyük sorunlara neden olabiliyor.  Virüslü maillerden gelen zararlı yazılımlar işletim sisteminin çökmesine neden olur.  Yada iş akışımızda bizlerin ihtiyac duyduğu local verilerimizi (exel, word vb.) bozmaktadır.  Hatta son yıllarda bu tip dosyaların şifrelenmesini sağlayıp olayı fidye isteme noktasına dahi getirmiştir.

Hepimiz iş hayatımızda bir çok sorunla karşılaşıyoruz. İş akışınıza zarar verecek ve iş yükünüzü daha da arttıracak bu gibi durumlarla karsılaşmamak istemezsiniz. Bu nedenle anti spam koruması hizmeti almanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Verileriniz ve zamanınız güvende olsun. Bursa bölgesinde hizmet veren  Hostfix Teknoloji olarak kurumsal veri merkezi hizmetlerimiz ile sizlere hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz.  Kurumsal tüm çözümlerimiz için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Spam koruması hizmetinden faydalanmak ve spam maillerden biran önce kurtulak için hemen iletişime geçin. Profesyonel  Anti spam koruması servisini hemen kullanmaya başlayın. Bursa antispam hosting hizmetlerimiz ile sizlerle çalışmak istiyoruz.