Teknolojinin Geldiği Nokta

Blog Açmak İstiyorum

Blog açmak istiyorum ancak blog nasıl açılır bilmiyorum. Blog kurmak için ne yapmalıyım ? Nereden başlamam gerekiyor ?  Blog kurmayı ögrenmek için aşagıdaki adımları incelemenizi rica ederiz. Blog kurma işlemleri sizler için bilgi toplamadan zor olabilir. İlk açtıgım blogu hatırlıyorumda çok ugraştırıcı olmuştu. Blog kurma artık çok kolay. Sizler için kolayla blog nasıl kurulur paylaşmak istedik. Tecrübelerimizden bahsemek isteriz. Öncelikle blogu kurmanın degilde ilerletmenin biraz meşakatli bir iş oldugunu bilmenizi isteriz. Bizce ilk karar vermeniz gereken neden blog kuracagım sorusune net bir cevap verebilmeniz. Blog ile para kazanmak mı ? Yoksa yazar olmak için mi blog kuruyorsunuz ? Yoksa var olan işinizi daha da büyütmek için mi ?  Sadece yazmayı seviyor olmanız bile blog açmak için aslında bir neden. Gelin blog açma nedenlerini inceleyelim.

blog açmak
Blog site ile para kazanmak İstiyorum

Blog site ile para kazamanmak istiyorsanız öncelikle bilgi verelim yazmanız gerekiyor. Blog ile para kazanmak mümkün mü ? Evet mümkün. İnsanların kaliteli içeriklere ihtiyaçları var. Hergün milyonlarca insan bilgisayar basında birseyler araştırıyor yada birseyler okuyor. Blog site ile para nasıl kazanılıyor ? Şöyle izah edelim. Siz içerik giriyorsunuz. Blogunuzda kategoriler bölümler oluşturabiliyorsunuz. Spor , Teknoloji , Kadın , Erkek, Saglık vb. gibi. Yazmak istediginiz makaleleri bu kagetorilere atayabiliyorsunuz. Ve başlıyorsunuz yazmaya. İçerik sayınız arttıkça insanlara ulaşma hızınızda artıyor. Fakat bu yazıları özgün olarak yazmalısınız. Yazılarınız özgün olursa arama motorları sizi daha çok sevecektir. Kopyala yapıştır içerikleri arama motorları anlar ve puan alamazsınız. Hatta sitenizin arama motorlarında hiç görünmemesine bile neden olabilirsiniz. İleri zamanlarda web sayfanız populer oldugunda örnegin google’dan reklam alıp sitenizde yayınlayabiliyorsunuz. Ve insalar sitenize girdiginde başka insanların reklamlarını onlara göstermiş oluyorsunuz. Sizde para kazanıyorsunuz. Özgün içerik ve güncel yazılarınız size daha çok gelir kaynagı olacaktır.

Yazar olmak için blog kurmak istiyorum

Yayımcılar / Yayımevleri fazla tanınmayan insaların kitapları vb. yayınlamayı daha az tercih etmektedir. Fakat binlerce takipcisi olan bir blogun  sahibi için durum daha iyi görünüyor.  Sebebi aslında çok basit. Çünkü sizi tanıyan insanlara kitap satması çok daha kolay olacaktır. Blog kurmak ise bu işin ilk adımıdır. Blogunuzda yayınladıgınız yazılarınızı takip eden insalar olacak. Ne kadar çok takip okadar reklam anlamına geliyor. İnsanlar sizi sadece kitap evlerinde bulmayacak. İnternet ortamında onlarla olacaksınız.

İşinizi daha da büyütmek için blog kurma

Büyük kuruluşlara dikkat ederseniz hepsinin bir blog platformu var. Neden derseniz satısı yaptıgı ürünleri tanıtmak için bir ortam yaratıyorda ondan. Blog yazıları arama motorlarında trafik alacak ve ürünleri sergiledigi siteninde hiti artacak. Hem arama motorlarında daha populer hale gelecek hemde müşteri çekmiş olacak. Blog site için , reklam ortamı benzetmesini yapabiliriz.

Yazmayı sevenlere blog site açma

Yazmayı seviyorsanız da blog site açabilirsiniz. Duygularınızı , düşüncelerinizi , fikirlerinizi insanlarla paylaşmak istiyor olabilirsiniz. Yada sadece  kendiniz için bir anı kutusu oluşturabilirsiniz. Blog kurmak tam size göre.

Şimdi gelelim blog nasıl açılır ? sorusuna

Öncelikle şunu belirtelim. yazar olmak , işinizi büyütmek , yada blogtan para kazanmak için ücretsiz blog tercih etmemenizi tavsiye ederiz. Google vb. arama motorları için size ait özel bir blogun artıları çok fazladır.  İlk olarak domain hosting satın almanız gerekiyor. Yıllık ücretlerin düşük oldugu paketlerle özel blog sahibi olabilirsiniz. Blog açmak, blog kurmak gibi işlemlerde anahtar teslim blog istiyorsanız www.hostfix.com.tr üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Siz domain seçiminizi yapıyorsunuz ardından bütün işlemleri sizin için tamamlıyoruz. Size sadece girip makale yazmak kalıyor.