Teknolojinin Geldiği Nokta

Barındırma Hizmeti Nedir ?

Barındırma hizmeti nedir ? Barındırma hizmeti satın alma nasıl yapılır ? Nelere Dikkat edilmelidir ? Barındırma hizmeti , Hosting veya Barındırma aslında ikiside aynı anlama geliyor. Bir web sitesinde yayınlanmak istenen sayfaların, resimlerin veya dökümanların internet kullanıcıları tarafından erişebileceği bir ortam olarak özetleyebiliriz. Barındırma hizmetiyle ek bir yatırım ve harcama yapmanıza gerek kalmıyor. Enerji maliyetlerinizi azaltarak barındırma hizmetinden yararlanabiliyorsunuz. Uluslararası standartlara uygun bir Veri Merkezinden bu hizmeti almanızı tavsiye ederiz. Zira 10 Mbps upload hızı olan ev kullanıcıları dahi bu hizmeti verebilir. Porfesyonellerle çalışmak sizlere kritik uygulamalarınızda sorun yasama oranını en aza indirecek. Web projenizde hızlı ve güvende olacaktır. Barındırma hizmetleri sunucu barındırma , domain barındırma , server barındırma, web barındırma , web sitesi barındırma , dns barındırma gibi karşınıza çıkabilir.

barındırma hizmeti
Barındırma hizmeti alırken nelere dikkat edilmeli

Barındırma hizmeti alırken genelde fiyata dikkat edilir. Zaten hersey için öyle degil mi ? Bence ilk önce kalite sorgulanmalı. Barındırma fiyatları ikinci sırada beklemeli. Tabi hostingde kalite dendiginde de ilk önce fiyat ön planda. Fakat pahalı olması kaliteli oldugu anlamınada gelmiyor. Günümüzde piyasa ortalamasının kat kat üzerinde hosting ücretleri ödeyen kişi yada kurumlar biliyorum. Bunları anlatıyoruz çünkü barındırma hizmeti alırken boşyere paralarınızı saçmanız bizi rahatsız ediyor. Her işin bir maliyeti var. Bunu herkes biliyor ama her işinde bir hakkı var. Öncelikle dikkat etmeniz gereken konu bizde destek konusudur.

Sorun yasadıgınızda sizinle ilgileniliyor mu ?  Hosting kullanımını bilmiyor musunuz ? Bilmenizde gerekmiyor zaten. Hosting konusunda yasayacagınız sorunların çözümde tenik destek alabilmeniz bizim için ilk şart. Barındırma bizim işimiz siz sadece site sahibisiniz öyle düşünün. Gereksiz yere üst paketleri satın almayın. Hosting fiyatları zaten çok yüksek değil bunu biliyoruz. Fakat gereksiz yere para ödemeyin. Projeniz için nekadar disk alanı yeterliyse ve kaç adet mail hesabı kullanacaksanız ona göre bir paket seçin. Hosting paketleri zaten upgrade ve downgrade edilebilir. Yani istediginizde üst pakete ve alt pakate geçiş yapabiliyorsunuz. Hosting satın almadan önce projenizin yazılım dilini ögrenin. Gereksiz yere paket değiştirmekle ugrasmamanız için yazılımın php mi ? asp mi ? yoksa html mi ögrenin. Ögrenmek istediginiz baska konular varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.